• Select Language

Lokacija - Villa Korolia Cavtat

Cavtat, drevni Epidaurus iz grčkog i rimskog doba, gradić je s bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, udaljen od Dubrovnika svega 17 km kopnom i 5 NM morem. Svojom ljepotom, netaknutom prirodom, kristalno čistim morem, poznatim restaurantima i caffe barovima, privlači mnogobrojne turiste i nautičare tijekom cijele godine.
Vrlo je malo mjesta koje nude takav sklad bujnog mediteranskog raslinja, smaragdnog mora, prekrasnih šetnica uz obalu, bogate kulturne i povijesne tradicije u kombinaciji s poznatim kavanama i restoranima koji pružaju jedinstven gastronomski užitak. Do Cavtata, prekrasnog gradića na samom jugu Republike Hrvatske najlakše ćete stići zračnim prijevozom. Dubrovačka zračna luka, nalazi se u neposrednoj blizini, sedam kilometara udaljena od ville Korolia.

Ukoliko se odlučite doputovati avionom vaši domaćini će vam organizirat transfer do ville.

Ako se pak odlučite doputovati automobilom, kad stignete do Dubrovnika produžite vaše putovanje za 17 km prema krajnjem jugu Hrvatske. Skrenite s magistrale na put koji vodi prema Cavtatu. U staroj jezgri portažite Gudulićevu ulicu... Dobro nam došli.

  • Fotogalerija