• Select Language

O Villa Korolia - Cavtat

Villa Korolia, sa svojom privilegiranom pozicijom u staroj jezgri grada Cavtata, idealan je odabir kad je u pitanju kvalitetan odmor. Villa se proteže na dva kata. U prizemju se nalazi dnevni boravak, trpezarija, kompletno uređena kuhinja s kaminom, te kupaonicom.
Na prvom katu je dvokrevetna soba s kupaonicom i terasa za dnevno opuštanje, dok se na drugom nalazi dvokrevetna soba s kupaonicom i prekrasnim pogledom na cavtatski zaljev. Sve sobe imaju mogucnost dodatnog kreveta. U prizemju ville je dnevni boravak sa kupaonicom, trpezarija te luksuzno uređena kuhinja s kaminom. Dodatni dvostruki lezaj moze se razvuci u dnevnom boravku. Prostorija je klimatizirana a zajedno sa kuhinjom opremljena je i sa podnim grijanjem.

Klasičan namještaj, izrađen od kvalitetnog drveta dodatno je oplemenio prostorije. Od tehničkih pomagala u villi zateći ćete internet, SAT, LCDTV u svakoj od prostorija koje su u potpunosti klimatizirane.

Svi naši dragi gosti mogu koristiti gym spravu za rekreaciju, kao i vrtni jacuzzi. Ostanite u dobroj formi i uživajte u moru suncu i lijepom Cavtatu.

Cvatat je mjesto poznato po prekrasnim zalascima sunca, nedirnuoj prirodi bogatoj mirisima i bojama Mediterana te kristalno cistim i plavim morem.

  • Fotogalerija
  • beach

  • beach